Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Friday, June 17, 2011

Happy Birthday Hubby !!!


Alhamdullilah 30 tahun sudah usia hubby aku...syukur kerana dipanjangkan umur, sihat dan dimurahkan rezeki...

Seperti biasa, aku akan cuba mengaturkan lokasi percutian untuk Birthday hubby aku kali nie....maklumlah my hubby nie suka berjalan kan....disebabkan cuti yang terhad aku memilih lokasi yang berdekatan & simple....buat booking tanpa pengetahuan hubby aku...just inform die untuk amik cuti 17hb June tu ye....

Aku memilih Port Dickson...lama juga tak pergi sana...hampir 5 tahun rasanya....sampai je kat Port Dickson hubby tanya hotel mana....aku cakap hotel biasa2 je....sampai je simpang 3 Port Dickson, aku suh hubby masuk kiri & jalan teruuuussss jeeee.....

Akhirnya kami sampai ke hotel yang nak disuprisekan untuk hubby aku... Avillion Admiral Cove. Kenapa aku pilih hotel nie coz my hubby suka sangat dengan kapal2 besar....tempatnya pun best...relax & tenang je.....nyata memang my hubby suka....boleh dikatakan camera sentiasa kat die je lah.....





Sampai rumah sebenarnya dah ready dah suprise present untuk hubby...Beg Laptop yang dah lama die nak...Dueter yang harganya boleh lah tahan...suka giler dier dapat hadiah tu.....


So layanlah sekeping dua gambar yang dapat dimuatkan. Selebihnya kat FB ye...

To my hubby : Happy Birthday....ayang doakan moga abang sentiasa diberikan kesihatan, dimurahkan rezeki, dan happy selalu...tiada apa yang mampu ayang beri hanya kegembiraan yang termampu.....love u forever.....

3 comments:

Charm6781_Yatie said...

hahaha...perlu ke gambar bag masa tak pakai baju...bulat je nampak...kikikikiki

Mimy Hamid said...

hepi besday kemal...ur sweet couple...hargai isteri anda key..banyak berkorban tu..hehe

Norazura Zainul said...

Yat : gambar tu nak tunjukkan muka happy + dapat bag baru...bukan benda lain ye...lagipun okey je aku rasa...

Mimy : doakan kami ye....